Tuesday, October 2, 2012

PEMANGGANG AJAIB

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
Saya nak perkenalkan 1 produk yg sangat ajaib & sgt menakjubkan..
produk yg diberi nama..:)
suspen je kan??
Pemanggang Ajaib..Yang semestinya sgt ajaib!!
Antara kelebihan :
Seperti apa yg telah sy terangkan dalam gambar...
selain tu..kalau kita selalu makan makanan tanpa minyak boleh mengurangkan tahap kolestrol dalam badan..:)
disamping itu kita boleh berdiet..:)
Kelebihan :-

1. Tidak terlalu tebal sehingga sukar dikendalikan @ terlalu nipis hingga makanan yang dipanggang cepat hangus kerana menggunakan bahan ''die-casting''.

2. Permukaan kuali tidak melekat & berat yang sederhana & mudah dibawa.
3. Tangkai yang direka sgt berkualiti yang mn penutup magnet yang kedap & ketat.

4.  Boleh menggunakan kedua-dua belah bahagian untuk memasak/memanggang. Tidak perlu menggunakan penyepit . Hanya terbalikkan pemanggang ini sahaja. :)

5. Buku resepi poket & getah extra diberi percuma :)

kelebihan lain dalam Pemanggang Ajaib adalah ketika sedang menggoreng, minyak masak yang ada tidak akan memercik keluar kerana mempunyai ciri khas yang unik iaitu terdapat lubang kecil untuk pelepasan wap ketika sedang menggoreng.

 Waranti adalah selama 30 hari dari tarikh pembelian..

HARGA PASARAN RM129 tetapi saya bagi Diskaun RM125..:)
(Tidak termasuk penghantaran)

PENGHANTARAN  SEGERA :)

BOLEH LA BERAYA SAKAN HUJUNG BULAN NI...:)









-MAAF: TIADA LAGI PENGHANTARAN PERCUMA :)-






Facebook saya :)

jika berminat sila PM saya atau hubungi saya di Facebook "Mar Zarra" atau emel saya ordinary_ledy@yahoo.com/
No. Tel : 019-2446042 :)

2 comments:

Terima Kasih kerana sudi komen =)